RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Exploring social marketing landscapes: a review of healthy food campaigns.
2011-01-01 Cavicchi, Alessio; G., Stefani; D., Romano; Santini, C.
Exploring the Potential of Social Farmers’ Networking as a Leverage for Inclusive Tourism
2023-01-01 Ferrara, Annapia; Ferrara, Concetta; Tomasi, Sabrina; Paviotti, Gigliola; Bertella, Giovanna; Cavicchi, Alessio
Food scares & trust: a european study
2008-01-01 Mazzocchi, M; Lobb, A; Traill, W. B.; Cavicchi, Alessio
Food scares and trust: A European study
2008-01-01 Mazzocchi, M.; Lobb, A.; Traill, W. B.; Cavicchi, A.
Food waste reduction and food poverty alleviation: a system dynamics conceptual model
2019-01-01 Galli, F.; Cavicchi, A.; Brunori, G.
From sharecroppers to "flying farmers": New forms of tourism entrepreneurship in rural areas
2017-01-01 Bertella, Giovanna; Cavicchi, Alessio
From the Rise of Authentic Italian Restaurants in America to the Creation of New Multicultural Food Tourism Experiences
2021-01-01 Campanari, Alessandra; Cavicchi, Alessio
Higher education institutions as managers of wicked problems: place branding and rural development in Marche Region, Italy
2013-01-01 Cavicchi, Alessio; Corsi, Michele; Rinaldi, Chiara
Il caso del farmer market fermano
2011-01-01 L., Paoloni; Lattanzi, Pamela; Cavicchi, Alessio
Il tutoring nei contesti informali: il caso della" International Student Competition on Place Branding and Mediterranean Diet"
2019-01-01 Paviotti, Gigliola; Cavicchi, Alessio
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 01 CONTRIBUTO IN RIVISTA 79
- 01 CONTRIBUTO IN RIVISTA::01.01 A... 79
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 16
- 2010 - 2019 53
- 2005 - 2009 10
Editore
- Emerald 12
- Ancona : Associazione "Alessandro... 4
- eum - Edizioni Universita di Mace... 4
- Franco Angeli 4
- Elsevier 3
- Routledge 3
- Blackwell 2
- CENTRO EDIZIONI UNIVERSITA' DI MA... 2
- Cognizant Communication Corporation 2
- Florence University Press (FUP) 2
Rivista
- IL CAPITALE CULTURALE 6
- AGRIREGIONIEUROPA 5
- BRITISH FOOD JOURNAL 5
- ECONOMIA AGRO-ALIMENTARE 4
- SUSTAINABILITY 3
- AGRICOLTURA ISTITUZIONI MERCATI 2
- AGRICULTURAL AND FOOD ECONOMICS 2
- ECONOMIA & DIRITTO AGROALIMENTARE 2
- INTERNATIONAL JOURNAL OF WINE BUS... 2
- JOURNAL OF AGRICULTURAL ECONOMICS 2
Settore disciplinare
- Settore AGR/01 - Economia ed Esti... 16
- Settore M-PED/03 - Didattica e Pe... 2
- Settore AGR/01 - Economia ed Esti... 1
- Settore M-GGR/01 - Geografia 1
- Settore SECS-P/02 - Politica Econ... 1
- Settore SECS-P/06 - Economia Appl... 1
- Settore SECS-P/08 - Economia e Ge... 1
Keyword
- Italy 6
- Co-creation 2
- co-creation 2
- coffee 2
- coffee machines 2
- Espresso 2
- experiential learning 2
- Geography 2
- Higher education 2
- horeca 2
Lingua
- eng 59
- ita 20
Accesso al fulltext
- no fulltext 54
- restricted 14
- open 11