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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Cooperative behaviour and place branding: a longitudinal case study in Italy 1-gen-2016 Cavicchi, Alessio -
Costs and Benefits of Compliance with HACCP Regulation in the European Meat and Dairy Sectors 1-gen-2005 Rocchi, B.; Cavicchi, Alessio; Romano, D.; Stefani, G. -
Dall’Action Research all’experiential education: una conversazione tra università e impresa 1-gen-2015 Cavicchi, Alessio; Santini, Cristina cavicchi.pdf
Deceptive advertising and unfair commercial practices in the agrifood sector: The role of the Italian competition authority 1-gen-2017 Passarini, Paolo; Cavicchi, Alessio; Santini, Cristina; Mazzantini, Gabriele -
DETERMINANTS OF INTENTION TO PURCHASE CHICKEN IN ITALY: THE ROLE OF CONSUMER RISK PERCEPTION AND TRUST IN DIFFERENT INFORMATION SOURCES 1-gen-2008 Stefani, G; Cavicchi, Alessio; Romano, D; Lobb, A. E. agribusiness.pdf
Drivers and challenges of RIS3-related university engagement: Insights from five European regions 1-gen-2022 Tomasi, S.; Szávics, P.; Aleffi, C.; Ferrara, C.; Márton, A.; Urbančíková, N.; dos Santos, P.; Ribeiro, A.; Cavicchi, A.; Hudec, O. -
Educational tourism and local development: The role of universities 1-gen-2020 Tomasi, S.; Paviotti, G.; Cavicchi, A. -
Empowerment and engagement in small enterprises – the case of the tuscan wine hub 1-gen-2020 Santini, C.; Paviotti, G.; Ferrara, C.; Tomasi, S.; Aleffi, C.; Maraghini, M. P.; Cavicchi, A. -
Evaluating the CO2 Emission of the Milk Supply Chain in Italy: An Exploratory Study 1-gen-2015 Torquati, Biancamaria; Taglioni, Chiara; Cavicchi, Alessio -
Exploring consumer’s preferences for farmed sea bream 1-gen-2012 Stefani, G.; Scarpa, R.; Cavicchi, Alessio art%3A10.1007%2Fs10499-011-9495-z.pdf
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Tipologia
  • 01 CONTRIBUTO IN RIVISTA 79
  • 01 CONTRIBUTO IN RIVISTA::01.01 A... 79
Autore
  • PAVIOTTI, GIGLIOLA 13
  • TOMASI, SABRINA 11
  • FERRARA, CONCETTA 9
  • ALEFFI, CHIARA 8
  • SPIGARELLI, Francesca 5
  • RINALDI, CHIARA 4
  • COMPAGNUCCI, LORENZO 3
  • PASSARINI, PAOLO 3
  • BALDONI, FEDERICA 2
  • CROCI ANGELINI, Elisabetta 2
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2023 16
  • 2010 - 2019 53
  • 2005 - 2009 10
Editore
  • Emerald 12
  • Ancona : Associazione "Alessandro... 4
  • eum - Edizioni Universita di Mace... 4
  • Franco Angeli 4
  • Elsevier 3
  • Routledge 3
  • Blackwell 2
  • CENTRO EDIZIONI UNIVERSITA' DI MA... 2
  • Cognizant Communication Corporation 2
  • Florence University Press (FUP) 2
Rivista
  • IL CAPITALE CULTURALE 6
  • AGRIREGIONIEUROPA 5
  • BRITISH FOOD JOURNAL 5
  • ECONOMIA AGRO-ALIMENTARE 4
  • SUSTAINABILITY 3
  • AGRICOLTURA ISTITUZIONI MERCATI 2
  • AGRICULTURAL AND FOOD ECONOMICS 2
  • ECONOMIA & DIRITTO AGROALIMENTARE 2
  • INTERNATIONAL JOURNAL OF WINE BUS... 2
  • JOURNAL OF AGRICULTURAL ECONOMICS 2
Settore disciplinare
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  • Settore M-PED/03 - Didattica e Pe... 2
  • Settore AGR/01 - Economia ed Esti... 1
  • Settore M-GGR/01 - Geografia 1
  • Settore SECS-P/02 - Politica Econ... 1
  • Settore SECS-P/06 - Economia Appl... 1
  • Settore SECS-P/08 - Economia e Ge... 1
Keyword
  • Italy 6
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  • Higher education 2
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